Médiaajánlat

Médiaajánlat

AntikPorta.hu médiaajánlat


Banner hirdetés : 50 Eur / hó 
A www.antikporta.hu oldalon lehetőséget biztosítunk fizetett banner hirdetések véletlenszerű rotációs megjelenítésére. A főoldalon , hirdetések aloldalon, blogmagazinban és a cikkekben 845 x 125 px méretű, a bal oldali menüsávban pedig 400 x 283 px méretű bannerek jelennek meg véletlenszerűen váltakozva :

A megjenelés tartalmazza a bal oldali 400 x 283 px méretű és a középső tartalomsávban történő 845 x 125 px méretű banner véletlenszerű , akár egyidejűleg többszöri megjelenítésést valamint a banner hivatkozását az Ön által megadott webcímre (weboldalra kattintás esetén). A havidíj megállapodás esetén tartalmazza a két banner jpeg formátum elkészítését küldött kapcsolódód kép, logó felhasználásával.
A két banner rendszerben történő rotációs megjelenítése : 50 Eur / hó.

PR cikk : 10 Eur / cikk / kulcsszó

Vállaljuk az oldal tartalmába illeszkedő PR cikkek megjelenítését, a cikken belül adott kulcsszó hivatkozását külső tartalomra. Az ilyen jellegű PR cikk hivatkozáskozást abban az esetben javasoljuk, ha a cikkben hivatkozott weboldalát szeretné esrősíteni a Google keresési találataiban. A fizetett PR cikkeket minden esetben megosztjuk Facebook oldalunkon is. A díj nem tartalmazza a PR cikk megírását, amennyiben szükséges, az külön megállapodás részét képezi. A megrendelő által küldött PR cikknek sajtóközlemény (publikálható) szintűnek kell lennie, ellenkező esetben nem áll módunkban a tartalmat megjeleníteni. 

Hírlevél : 20 Eur / alkalom
Havi hírlevelünkben lehetőséget biztosítunk megegyezés alapján 1 megrendelő részére fizetett tartalom megjelenítésére, melyet hírlevél megrendelőink számára küldünk ki e-mail formában. Ez lehet szöveges vagy jpeg formátumú képi tartalom. 

Kérdés, megrendelés esetén az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésre :

E-mail : gubaoffice@gmail.com
T.: +421 35 7731016 , +36 70 6314220
Guba 99 s.r.o.
Hradná ul. 9/2, Komárno, SK-94 501