Örökpanorámás ingatlan

Az ajánlat mező kitöltése kötelező!
Az előző ajánlat összege nagyobb volt, kérem emelje az Ön által megadott összeget!
A művelet sikeres volt
 
Az eddigi legmagasabb ajánlat: Ft
Egyelőre nem érkezett ajánlat
Örökpanorámás ingatlan
Elérhető
99 000 000 Ft
Az alábbi funkció csak regisztrált felhasználók számára elérhető.
Kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be.x
Kedvencekhez
Ajánlatot teszek
Megvásárolom
Látogatók: 875
Követők: 0
Feltöltve: 2017.07.20 @ 10:31:28

VIP Immobalaton Kft.
ID: 344
Magyarország
Veszprém megye
Ha Ön szeretne tökéletes csendben, virágzó mezők és varázslatos erdők között, tiszta levegőben egy mesebeli és különleges, képességei összességét tekintve egyedülálló HÁZban kipihenni a munkával zsúfolt hetét, nyaralni, vagy akár életvitel szerűen élni, meditatív életet élni, alkotó munkát végezni, akkor ez a ház Önnek szól, MEGVÁSÁROLHATJA.
A HÁZ a Balaton-felvidéki Nemzeti Park kellős közepén (Pécsely közigazgatás) 5 falu között a hegytetőn áll csodálatos 180 fokos balatoni panorámával, könnyen megközelítheti kocsival mindegyik faluból murvás úton, az év bármely időszakában, elég távol mindentől és mindenkitől hogy egyedülállóan tökéletes természeti környezetben élhessen de elég közel ahhoz, hogy a régió csodáit élvezhesse és ne maradjon ki semmiből. A strandot 20 perc, Tihanyt és Balatonfüredet 25 perc, Veszprémet 30 perc alatt eléri.
Nem kötelezi mezőgazdasági tevékenység és ha úgy adódik, kifüggesztés nélkül szabadon eladhatja.
A panorámáját nem zavarja meg semmi, nincsen por, és nincsen vízkő, elektromos áram ellátását napelemes rendszer, vízellátását a 120 nm tetőről nyert, szűrő rendszerrel tisztított esővíz biztosítja. Télen a központi fűtéshez a fa közvetlenül az erdészettől megvásárolható. Az alomszék toalettekkel a 14 db gyümölcsfa táplálható, a kifolyó szürke szennyvízzel a kert locsolható. A természetes légkondicionálás a legnagyobb forróságban is csodálatos élményt kínál. A kb. 150 éves, gyönyörűen felújított, eredeti kőből épült borospincében üveges és hordós bor tárolható.
A HÁZ önfenntartó, nem lesznek számlái, a fix költsége 15.000 HUF/év!!!
A HÁZ új építésű, jelen kor minden technikai vívmányával és kényelmével de ugyanakkor megadja Önnek azt a gazdag és természetes hangulatot, amit mára már csak a régi házak tudnak.
Ez egy biztos pont, ahol minden életkörülmény adott, bármely körülmények közé is kerüljön az életében.

Az összes jelentős bank kínálatából legalkalmasabbat megkeresve 150 millió Ft-ig teljes körű hitel ügyintézést vállalunk!

98 000 000 Ft
Elérhető
85 000 000 Ft
Elérhető
199 000 000 Ft
Elérhető
Hasonló hirdetések
85 000 000 Ft
Elérhető
17 200 000 Ft
Elérhető