Balatonfüredi Villa

Az ajánlat mező kitöltése kötelező!
Az előző ajánlat összege nagyobb volt, kérem emelje az Ön által megadott összeget!
A művelet sikeres volt
 
Az eddigi legmagasabb ajánlat: Ft
Egyelőre nem érkezett ajánlat
Balatonfüredi Villa
Elérhető
199 000 000 Ft
Az alábbi funkció csak regisztrált felhasználók számára elérhető.
Kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be.x
Kedvencekhez
Ajánlatot teszek
Megvásárolom
Tárgy állapota: Restaurált
Tárgy jelenlegi helye: Balatonfüred
Látogatók: 812
Követők: 0
Feltöltve: 2016.11.21 @ 17:03:56

VIP Ávor Zsuzsa
ID: 353
Magyarország
Veszprém megye
Balatonfüred történelmi város részében található ez a 1869-ben épült neobarokk stílusú kastély. Itt visszaröppenhetünk a valaha oly elevenen nyüzsgő tovatűnt világba, s élvezhetjük azt a miliőt, amiben valaha elődeink éltek.
A kecses küllem igen masszív konstrukciót takar, hajdani gazdái kősziklára építették, téglafalai néhol 1,2 m-esek és olyan különleges technológiával építették, hogy rendkívüli teherbírásra képesek.

2007-ben a villa teljes rekonstrukción esett át,az épületet a hagyományőrzés és a legmodernebb technológia kellemes ötvözetével alakították ki., így a vastag falak, s a modern technológia miatt a rezsiköltsége rendkívül alacsony.
A 3 szintes épület (szintenként kb. 150nm) 2 külön bejárattal rendelkezik.
Igazi ritkaság, amiből Európa szerte is csak pár darab létezik egy 200 éves tölgyfából készült lépcső, amit szegecselés nélkül ékeléssel készítettek hihetetlen masszív alkotásnak.
A hajdani Castillia területéről származó függönyök szakértői elemzései után készültek el a jelenlegi másolatok. A tetőt a kastélyoknál, és kúriáknál használt pattintott terméspalával fedték, s a tetőtérben egy teljes lakószintet alakítottak ki.
Az épület korhűen lett felújítva, eredeti, korhű bútorokkal van berendezve, ami az árban benne van. A teljes felújításról fotók, videók készültek.

Az épület mindkét oldalán parkolási lehetőséggel rendelkezik (10 autónak lett parkoló kialakítva), melyeket egy folyamatosan gondozott mediterrán kert vesz körbe.
A hajdani vadász kastélyt és a telket mozgásérzékelővel felszerelt kamerarendszer, s riasztó védi.
Ez az az ingatlan, amiben nem csupán egy csodás családi életet lehet élni, hanem ideális rengeteg tevékenységre, luxus hotelnek, apartmanoknak, kereskedelmi, szolgáltató tevékenységnek, banknak, orvosi rendelőknek...
Irányár: 199 Mft (bútorokkal együtt)

Fotók, képek:
https://www.lakaskulcs.hu/kastely-villa/8501

Érdeklődni:

+36 30 948 1140

Hasonló hirdetések
390 000 000 Ft
Elérhető
69 900 000 Ft
Elérhető