Balatoni panorámás nyaraló

Az ajánlat mező kitöltése kötelező!
Az előző ajánlat összege nagyobb volt, kérem emelje az Ön által megadott összeget!
A művelet sikeres volt
 
Az eddigi legmagasabb ajánlat: Ft
Egyelőre nem érkezett ajánlat
Balatoni panorámás nyaraló
Elérhető
48 900 000 Ft
Az alábbi funkció csak regisztrált felhasználók számára elérhető.
Kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be.x
Kedvencekhez
Ajánlatot teszek
Megvásárolom
Látogatók: 225
Követők: 0
Feltöltve: 2019.08.24 @ 09:27:04

VIP Immobalaton Ingatlaniroda
ID: 344
Magyarország
Veszprém megye
Eladó kétszintes nyaraló Balatonalmádi hegyoldalában kilátással a tóra
Megközelítés
Egysávos, de aszfaltozott, jó minőségű az úton érkezem. Az utolsó kb. 150-200 méter azonban kritikusabb, ide ajánlatos a 4 kerék meghajtású autó, különösen nyáron az esős napokon, télen havazás után.
Környék
Balatonalmádi külterületén vagyok, a Tó felé néző lankás domboldalon, de már elég magasan, feljebb már csak egy-két utca van aztán az erdő. Itt már elég messze vagyok a Veszprémi és a Balatonfűzfői úttól, alig-alig tudom csak érzékelni a távoli forgalom zaját.
Közművek
Víz, villany van. Nyaralóhoz éppen elég.
Telek
Ez egy szép szabású telek. Téglalap alakú, a hosszabbik oldala párhuzamos a Balatonnal, enyhén lejt a tó felé. Körben bekerített. Részben gyümölcsfákkal, részben virágokkal szépen beültetett, részben füvesített. Szép kert, nagyon hangulatos, jó érzés itt lenni.
Panoráma
Az emeleti erkélyről és a telek magasabb pontjaiból látom a Balatont.
Ház
A ház illik a tájba, a környezetbe. Nyaraló a kertben, gyümölcsfákkal, zöldséges ágyással, fóliasátorral, virágokkal, fűvel, és egy kis kilátással a Balatonra. Ide illik.
A tulajdonos maga építette, saját igényeikre szabta, majd később télen is lakhatóvá tette. Kettő szinten alakította ki az életteret felesége és maga számára.
Az alsó szint konyhát és étkezőt valamint egy nappali helyiséget tartalmaz. Otthonos, bizonyára jól érzik itt magukat. Kellemes a klímája, a kinti hőség itt bent egyáltalán nem érzékelhető, pedig nincs légkondicionálás.
A felső szint két hálószobát és egy fürdőszobát tartalmaz. 2 de akár 3- 4 tagú család számára is elegendő élettér. Az emeleti szobából nyílik a terasz, ahonnan szép kilátás nyílik a tóra.
Az épület besorolása: gazdasági épület.
Külön említést érdemel a kerti fészer, ahol mindenféle kerti szerszám, gép, eszköz megtalálható és szüksége esetén azonnal kéznél van. Barkácsolók paradicsoma.
Ez a hely ideális lehet azok számára, akik szeretik a természetet, szeretnek sok időt a szabadban jó levegőn, napsütésben tölteni, szeretnek gyümölcsöt, zöldséget termeszteni, fúrni-faragni, tenni-venni, és közben érezni, látni, hogy a Balatonon vannak, élnek.
Ha ilyet helyet keres, ez egy jó lehetőség. Hívjon!
További Balatonalmádi környéki ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!
Irányár: 48,9 millió Forint! Kód: almae

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com


22 000 000 Ft
Elérhető
33 900 000 Ft
Elérhető
486 000 000 Ft
Elérhető
Hasonló hirdetések
33 900 000 Ft
Elérhető
169 000 000 Ft
Elérhető