Rusztikus balatoni villa szép panorámával

Az ajánlat mező kitöltése kötelező!
Az előző ajánlat összege nagyobb volt, kérem emelje az Ön által megadott összeget!
A művelet sikeres volt
 
Az eddigi legmagasabb ajánlat: Ft
Egyelőre nem érkezett ajánlat
Rusztikus balatoni villa szép panorámával
Elérhető
99 900 000 Ft
Az alábbi funkció csak regisztrált felhasználók számára elérhető.
Kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be.x
Kedvencekhez
Ajánlatot teszek
Megvásárolom
Látogatók: 180
Követők: 0
Feltöltve: 2019.06.05 @ 09:23:56

VIP Immobalaton Kft.
ID: 344
Magyarország
Veszprém megye
Eladó Panorámás 6 Szoba 2 Fürdőszobás Ház Balatonalmádiban

Megközelítés
Egysávos, de aszfaltozott, jó minőségű az úton érkeztem a házig. Az utolsó talán 50 méter kicsit kritikusabb, de összességében itt nem lehet gond a közlekedés.
Környék
Balatonalmádi külterületén vagyok, a Tó felé néző lankás domboldalon, de már elég magasan, feljebb már csak egy-két utca van aztán az erdő. Itt már elég messze vagyok a Veszprémi és a Balatonfűzfői úttól, alig-alig tudom csak érzékelni a távolban a forgalom zaját.
Közművek
Víz, villany van. Nyaralóhoz éppen elég. A gáz talán hiányzik a mai modern ház üzemeltetéséhez, de napjainkban a megújuló energiák – geotermikus vagy napelem – abszolút gazdaságos versenytárasai, sőt hosszú távon már jobb alternatívái is. A csatorna is jó megoldásokkal helyettesíthető.
Telek
Ez egy szép szabású, majd fél hektáros telek. Téglalap alakú, a hosszabbik oldala párhuzamos a Balatonnal, enyhén lejt a tó felé. Körben bekerített. Részben gyümölcsfákkal, részben szőlővel telepített. Művelés alól kivett terület, tehát nem kötelező sem a gyümölcsös sem a szőlő fenntartása.
Panoráma
Gyakori igény azok részéről, akik a Balatonon akarnak nyaralót vagy tartós ott lakásra házat venni, hogy minden pillanatban amit ott töltenek érezhessék, tudhassák, láthassák, hogy a Balatonon vannak. Ez érthető és jogos igény. Sajnos azonban nem mindig teljesíthető. Itt igen.
Nagyszerű a panoráma a Balatonra.
Ház
Eredetileg az épület pince-présház volt. Korábbi tulajdonosa felújította és kibővítette, így nyerte el az épület a jelenlegi formáját. Megjelenésében nem tipikus Almádi ház, talán francia vagy még-inkább angol vidéki házra emlékeztet. Almádi “illetőségére” mindössze az itt építőanyagként gyakran alkalmazott vöröskő utal.
A kettő szinten kialakított 6 szoba és a teraszok tágas életteret adnak egy népesebb család nyaralásához vagy akár itt éléséhez is. Amennyiben a lakótér nem elégséges, a beépíthetőségi előírás még megengedi a bővítést.
Az épület besorolása lakóház, irányára 99,9 millió Forint. Kód: 301
Ha egy tágas nyaralót keres vagy tartósan letelepedne a Balaton partján, ez egy jó lehetőség. Hívjon!
TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com


89 000 000 Ft
Elérhető
89 990 000 Ft
Elérhető
74 900 000 Ft
Elérhető
Hasonló hirdetések
49 900 000 Ft
Elérhető
22 000 000 Ft
Elérhető