Hegyikristály és Ametiszt féldrágakő nyaklánc

Az ajánlat mező kitöltése kötelező!
Az előző ajánlat összege nagyobb volt, kérem emelje az Ön által megadott összeget!
A művelet sikeres volt
 
Az eddigi legmagasabb ajánlat: Ft
Egyelőre nem érkezett ajánlat
Hegyikristály és Ametiszt féldrágakő nyaklánc
Elérhető
10 500 Ft
33.00 EUR
Az alábbi funkció csak regisztrált felhasználók számára elérhető.
Kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be.x
Kedvencekhez
Ajánlatot teszek
Megvásárolom
Tárgy állapota: Új
Szállítás típusa: Személyes átvétel, Posta / futár
Fizetés típusa: Készpénz, Banki előre utalás, PayPal
Tárgy jelenlegi helye: Bp
Látogatók: 617
Követők: 0
Feltöltve: 2019.03.22 @ 11:45:18

VIP Gaál Fatima
ID: 2075
Magyarország
Budapest
Hegyikristály és ametiszt féldrágakő nyaklánc, a hétköznapok eleganciája! Klasszikus, elegáns viselet, minden alkalomra. Hossza 51 cm. Golyós, nyelves kapoccsal záródik. A hegyikristály gyöngyök átmérője 10mm, az ametiszt gyöngyök átmérője 4mm.

A hegyikristály az erő kristálya, amely fokozza a többi ásvány hatását. Erősít, védelmez, viselje büszkén! A kristálygyógyászatban a hegyikristály kiegyensúlyozó, nyugtató hatása miatt használják kimerültségre, a lelki diszharmónia kiegyenlítésére, auratisztításra, meditációhoz. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket. Használják még tértisztításhoz, a káros környezeti sugárzás csökkentésére. Összes csakrának és csillagjegynek ajánlott.
Az ametiszt a királyi ékszerek nélkülözhetetlen ékköve volt, mert a lila a gazdagságot és a jólétet szimbolizálja. Még ma is a siker kövének tartják, viselje büszkén! Leonardo da Vinci írta, hogy az ametisztben megvan az erő a gonosz gondolatok elűzéséhez és okosabbá tesz. A kristálygyógyászatban nyugtató és stresszoldó hatásúnak tartják, ezért alvászavar ellen is ajánlják. Használják a torok és a légzőszervek gyógyítására, vértisztítóként és a látás javítására. Horoszkóp jegyei a Szűz, Nyilas, Vízöntő, Halak, Kos.

Hasonló hirdetések