Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Felhasználói feltételek

A felhasználói feltételek elfogadásával megállapodás jön létre a regisztrációt végző magán vagy jogi személy (továbbiakban felhasználó) és az AntikPorta.hu internetes hirdetési oldal (továbbiakban oldal) üzemeltetője (továbbiakban szolgáltató) között, melyet a felek magukra nézve kötelezőnek tekintik és elfogadják , hogy az alább feltüntetett vállalások megszegésével egyoldalúan felbontják jelen megállapodást.

Felhasználásra vonatkozó kritériumok :

- Szolgáltató kijelenti, hogy az oldalon szereplő termékekre vonatkozóan illetve felhasználó által megadott információkért , feltöltött bejegyzésekért semmilyen felelősséggel nem tartozik, azok törvényességi és valóságtartalmáért kizárólag felhasználót terheli felelősség. 
Szolgáltató kijelenti, hogy oldalon történő hirdetések publikálása Standard hirdetések esetén mint Free felhasználó számára 15 darab egyidejű aktív hirdetés valamint korlátlan számú Standard blogbejegyzés esetén INGYENES, semmilyen díjfizetési kötelezettséggel nem jár.

FIGYELEM !
2020. március 02-től visszavonásig az oldalon a Free tagságot és a VIP tagságot is ingyenessé tettük felhasználóink számára az alábbiak szerint :
Ha szeretne VIP tagságot (vagy ha lejárt és szertné meghosszabbítani)  akkor nincs más dolga mint küldeni az info@antikporta.hu e-mail címünkre egy "Kérem a VIP tagság aktiválását" üzenetet és a tagsághoz regisztrált e-mail címet elküldeni a regisztrált fiók beazonosítása céljából. Ezután hamarosan aktiváljuk Önnek 1 évre a VIP tagságát, melyről automatikus megerősítő e-mailt küldünk.
VIP tagság igényléséről bővebben az alábbi oldalon tájékozódhat : VIP tagság

Médiaajánlatunkat pedig az alábbi oldalon tekintheti meg : www.antikporta.hu/mediaajanlat

Szolgáltató kijelenti, hogy az oldalon történő értékesítések után SEMMILYEN DÍJAT, JUTALÉKOT NEM számít fel és nem követel.

- Az oldalon hirdetések, bejegyzések kizárólag minimum 1 darab a hirdetéshez/bejegyzéshez tartozó minőségi kép feltöltésével kerülnek elfogadásra. Kép nélküli hirdetések/bejegyzések elutasításra vagy utólagos törlésre kerülnek.

- Tilos az oldalon lomok, kacatok, mások számára egyértelműen értéktelen és haszontalan  dolgok hirdetése !

- Az oldalon fix áras eladó terméket csak a valós eladási áron lehet elhelyezni !

- Nem fix áras eladó termék esetén kérjük válassza a hirdetésfeladáskor a "Hirdetés típusa : Ajánlatot várok" opciót.

- Bérelhető termék esetén kérjük válassza a hirdetésfeladáskor a "Hirdetés típusa : Bérelhető" opciót.

- Kereslet, vásárlási szándék esetén kérjük válassza a hirdetésfeladáskor a "Hirdetés típusa : Keres" opciót , valamint a kategória kiválasztásánál a "Válasszon kategóriát : Keresek, vásárolnék - Keresek / Vásárolnék".

- Az antikporta.hu oldalon kizárólag magyar nyelvű hirdetések, blogbejegyzések és hozzászólások tölthetők fel a felhasználók által. Az nyelvi és alapvető nyelvhelyességi kritériumoknak nem megfelelő hirdetéseket a szolgáltató nem engedélyezi megjeleníteni, illetve észlelés esetén akár utólagosan is törli.

- Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a feladott hirdetéseket ellenőrizze előzetes vagy utólagos módon és azokat eltávolítsa amennyiben nem a feltételeknek vagy az oldal jellegének, minőségének megfelelőnek ítéli meg, függetlenül , hogy tilalom alá esik-e vagy sem. Ilyen esetben kérje ki ügyfélszolgálatunk véleményét a probléma tisztázása érdekében !

- Felhasználó kötelezi magát, hogy a legjobb tudása szerint jár el az oldal minőségének biztosítása érdekében, ezek alapján törekszik a valóban minőségi hirdetési termékek feltöltésére, mind a termékre, a termékfotókra és a hirdetés szövegezésére vonatkozóan. 

- Tilos az oldalon engedély nélkül harmadik fél (amely nem a hirdető vállalkozása) logojának, weboldali hivatkozásának elhelyezése,  reklámozása, valamint olyan fotók és videók elhelyezése melyen más céges vagy hirdetési oldalak logoja, vízjele található, továbbá tilos a másokat zavaró szövegezett vagy dátumozott fotók feltöltése.

- Felhasználó kötelezi magát, hogy az oldal használata közben betartja a vonatkozó nemzetközi és hazai jogi szabályozást, valamint az alapvető etikai normákat. Tilos az oldalon törvénybe ütköző terméket hirdetni , tartalmat közzétenni , bűncselekményt elkövetni vagy arra  felbujtani, etikai normákat megsérteni, másokra sértő / sértegető szövegezést vagy kommunikációt folytatni.

- Felhasználó kijelenti az általa közölt információk ( mind nyilvános tartalomra mind felek közti kommunikációban ) a valóságnak megfelelnek, azok tartalmáért kizárólag felhasználó vállal jogi és erkölcsi felelősséget. Ezek bizonyítható megszegése esetén szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy felhasználót haladéktalanul kizárja az oldal használatából.

- Felhasználó kijelenti, hogy az általa feltöltött termékek , fotók, videók a saját tulajdonát képezik, jogvita esetén azok tartalmáért felelősséggel tartozik.

- Az oldalon tilos lopott, kétes eredetű termékek vagy hamis termékek hirdetése, szolgáltató az ilyen esetekre és hatósági megkeresésekre vonatkozóan kötelezi magát , hogy legjobb tudása szerint az illetékes hatóságokkal maradéktalanul együttműködik .

-  Tilos az oldalon bármilyen nyilvános vagy egymás közti kommunikációban bármilyen faji, vallási , etnikai hátrányos megkülönböztetés , sértegetés.
-  Tilos az oldalon bármilyen nyilvános vagy egymás közti kommunikációban, hozzászólásban bármilyen mások becsületét sértő vagy üzletét szándékosan rontó magatartás.
- Tilos az oldalon bármilyen nyilvános vagy egymás közti kommunikációban bármilyen szerencsejáték, pilótajáték vagy mlm hálózat hirdetése , propagálása, szervezése.
- Tilos az oldalon bármilyen nyilvános vagy egymás közti kommunikációban bármilyen pénzmosásra, adócsalásra valamint hitelnyújtásra vonatkozó hirdetés, szervezés, buzdítás.
- Tilos az oldalon bármilyen nyilvános vagy egymás közti kommunikációban bármilyen a gyermekek jogait sértő illetve a kiskorúakat veszélyeztető tartalom hirdetése vagy népszerűsítése.
- Tilos az oldalon bármilyen nyilvános vagy egymás közti kommunikációban bármilyen szexuális vagy pornográf jellegű tartalom hirdetése vagy népszerűsítése.
- Tilos az oldalon bármilyen nyilvános vagy egymás közti kommunikációban bármilyen elefántcsontból készült termék hirdetése , eladásra felkínálása amennyiben azt a vonatkozó nemzetközi és hazai szabályozás tilalom alá helyezi.
- Tilos az oldalon bármilyen nyilvános vagy egymás közti kommunikációban bármilyen tiltott emberi szerv, védett faj, kábítószer , jövedéki termék, vényköteles gyógyszer hirdetése , eladásra felkínálása a vonatkozó nemzetközi és haza szabályozások alapján.
- Tilos az oldalon bármilyen nyilvános vagy egymás közti kommunikációban bármilyen robbanóanyagot, engedélyköteles fegyvert vagy bármilyen lőfegyvert (hatástalanított és nem hatástalanított lőfegyvereket egyaránt tilos) hirdetni, eladásra felkínálni.
- Önkényuralmi jelképet  hirdetni , bemutatni , másoknak eladásra felkínálni kizárólag ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából lehetséges az oldalon. Tilos az oldalon a köznyugalom megzavarására alkalmas és törvényi szabályozás alá tartozó önkényuralmi jelkép bemutatása , hirdetése, terjesztése mások méltóságát és kegyeleti jogait sértő módon.
- Tilos az oldalon hirdetés elhelyezése a terméknek nem megfelelő kategóriában és alkategóriában.
- Tilos az oldalon mások megtévesztése akár eladási akár vételi szándékkal. Az ilyen bizonyítható esetekben szolgáltató a lehető legszigorúbb elven jár el és a másokat megtévesztő felhasználót azonnali hatállyal jogosult kizárni az oldal használatából, az abból adódó anyagi és egyéb károkért kizárólag a megtévesztő felhasználó felel.
- Tilos az oldalon duplikált hirdetések elhelyezése, egy termékre vonatkozóan 1-nél több aktív hirdetés feltöltése.

- Tilos az oldalon ( hirdetés szövege , blogbejegyzés szövege ) bármilyen magyarországi vagy nemzetközi hirdetési oldal fő vagy aloldalára hivatkozi(linkelni) a www.antikporta.hu oldal kivételével. 

- Blogbejegyzések esetén a szolgáltató fenntartja magának a jogot a bejegyzés elbírálására , elfogadására vagy elutasítására vagy utólagos törlésére az oldal minőségi működése és tartalma érdekében.

- Blogbejegyzés esetén javasolt a minimum 500 karakter szövegtartalom.

- Tilos az oldalon "Értékbecslésre" vonatkozó kérések , bejegyzések publikálása.

- Tilos más offline és online tartalmak másolt közzététele a tartalom talujdonosa beleegyezése nélkül valamint a forrás megjelölése nélkül. Az ebből adódó szerzői jogvita esetén a blogbejegyzést beküldő felhasználót terheli a jogi felelősség, valamint a szolgáltató a bizonyítást követően azonnali hatállyal eltávolíthatja a teljes blogbejegyzést az oldalról.

- Tilos "közösségi hozzászólásokban" az oldalon bármilyen zaklató, másokat zavaró, törvényt vagy etikai normát sértő valamint más apróhirdető oldalakra mutató hozzászólás közzététele. Az ilyen esetkre vonatkozóan szolgáltató fenntartja magának a jogot a kommentelő további hozzászólásokból történő kizárására

- Szolgáltató célja a felhasználók üzleti érdekeinek elősegítése is , ezért a blogbejegyzésekben akár saját vállalkozás megemlítését, weboldali hivatkozását (VIP tagság esetén) engedélyezi, amennyiben a bejegyzés tartalma döntően független, érdekes, az oldal felhasználói, olvasói számára érdekes információval rendelkezik. 

- Szolgáltató saját maga is igyekszik elősegíteni az információk publikálást , cikkek szerkesztését válogatott módon ezért sajtóközlemények elküldését várja az hirkuldes@antikporta.hu e-mail címre.


- Felhasználó kijelenti , hogy az általa megadott személyes adatok felhasználásához és tárolásához hozzájárul a törvényi előírások és az oldal funkcióinak megfelelően.

- Felhasználó kijelenti, hogy az általa az oldalra feltöltött hirdetések, blogbejegyzések publikálásához, online és offline médiumokban és hírcsatornákban való terjesztéséhez hozzájárul.

- Szolgáltató kijelenti , hogy a felhasználó által megadott adatokat bizalmasan és a legjobb tudása szerint kezeli, a személyiségi jogokra és adattárolásra vonatkozó jogi szabályozást és etikai normákat betartja. Azt kizárólag az oldal funkciójának megfelelően használja fel  kizárólag a működéshez szükséges technikai mértékben, mely a felhasználó érdekeit , értékesítését valamint jogvita esetén a vásárlók védelmét szolgálja.   Szolgáltató egyéb , a felhasználói oldalhasználat számára szükségtelen célra  és mértékben a felhasználó adatait nem gyűjti, nem tárolja és nem adja tovább.

- Szolgáltató kijelenti , hogy a felhasználók illetve a szolgáltatásban résztvevő harmadik felek által okozott anyagi és erkölcsi károkért felelősséggel nem tartozik, de annak tudomására jutása esetén a legjobb tudása szerint jár el a probléma tisztázására vonatkozóan ,  segítve a károsult felet / feleket.

- Felhasználó kijelenti, hogy amennyiben az oldal használata közben gyanús tevékenységet, rendellenes működést, technikai hibát vagy szabálytalan felhasználói magatartást észlel , úgy azt szolgáltató ügyfélszolgálata tudomására hozza annak feltüntetett elérhetőségeinek valamelyikén keresztül.

- Felhasználó hozzájárul , hogy az általa megrendelt hírlevél / hirdetésfigyelő funkción keresztül szolgáltatótól e-mail üzeneteket kapjon. 

- Szolgáltató kötelezi magát, hogy az oldal pozitív jövőbeni fejlődése érdekében felhasználóktól ügyfélszolgálatának elérhetőségein keresztül javaslatokat, építő jellegű kritikákat fogad, azokat elemzi és a szükséges mértékben beépíti a fejlesztéseibe a felhasználói  környezet javítása érdekében.

Az oldalt üzemelteti :

Guba '99 s.r.o.
Hradná 9/2.
Komárno
94501
Szlovákia
DIČ : 2022253321
IČO : 36 679 275

Ügyfélszolgálat elérhetőségei :
Szerda 11-14 óráig
Tel.: +421 35 7731016
Tel.: +36 706 314220
E-mail : info@antikporta.hu

Social media kapcsolatok :
Hivatalos Facebook oldalunk : Antik Porta Online Régiségpiac

Sajtóközleményeket, cikkeket a hirkuldes@antikporta.hu e-mail címre várjuk.