Összecsukható MINI kerékpár

Összecsukható MINI kerékpár

Hamarosan beköszönt a tavasz, és vele együtt a kerékpáros szezon: az első napsugarak a MINI népes családjának minden tagját élményekben gazdag kirándulásokra invitálják. Elkészült hát a brit prémiumgyártó sokoldalú, összecsukható kerékpárjának (MINI Folding Bike) legújabb verziója, amely nem csupán az ikonikus márka rajongóit, de a dizájn-innovációk szerelmeseit is lenyűgözi. Az ötletes kétkerekű könnyedén befér bármelyik MINI modell csomagtartójába, így modern köntösbe csomagolva kínál bárhol egyszerre kényelmes és zökkenőmentes kikapcsolódást. Legyen szó akár egy rövid városi útról, vagy egy órákon át tartó vidéki túráról, a kerékpározás MINI-re jellemző élménye garantált.

MINI kerékpárAz ötletes megoldás és a látványos formatervezés újabb összefonódása

Az új, összecsukható MINI kerékpár a kimagasló funkcionalitás és a kortárs formatervezés újabb ékes példája. A vázszerkezet fő merevítő elemébe épített ötletes mechanika lehetővé teszi, hogy a könnyű alumíniumból készült, prémium minőségű váz másodpercek alatt összecsukható, majd igény szerint újra szétnyitható és rögzíthető legyen. A kerékpár így minimális tárolóhelyet igényel, sőt mi több, egy praktikus utazótáskában is könnyedén elfér. Az ezüstszínű elemekkel kiegészített, MINI logóval ellátott, matt sötétszürke váz egyszerre kelti elegáns és stílusos kerékpár benyomását, amellyel a konyak árnyalatú nyereg- és markolat-bőrözés kiváló kontrasztot alkot.

Műszaki paraméterek és elérhetőség

A bőrborítású, bélelt nyereg, a nyolc sebességi fokozat és a 20” méretű kerekek együttese rendkívül kényelmes kerékpározást kínál, miközben a jármű saját tömege kevesebb, mint 11 kilogramm. A lánc Teflon® bevonata távol tartja a mechanikától a rozsdát és a makacs szennyeződéseket, az új, összecsukható MINI kerékpár így esőben és napfényben egyaránt használható. Az első és a hátsó kerék fölött sárvédők védenek a felcsapódó víz és sár ellen.

Az új MINI Folding Bike már megrendelhető a www.shop.mini.com weboldalon és a MINI kijelölt márkakereskedéseiben. A kerékpár ajánlott kiskereskedelmi ára 650 euró*. A jármű teljesen összeszerelve, használatra készen érkezik meg a brit prémiumgyártó ügyfeleihez. Az olyan kiegészítő felszerelések, mint például a MINI kerékpárlámpa (MINI Bike Light), ugyancsak a www.shop.mini.com weboldalon és a MINI kijelölt márkakereskedéseiben várják az érdeklődőket.

Country Choppers hird