Nyitott Porták Éjszakája a Zalában

Nyitott Porták Éjszakája a Zalában

Pálinkák éjszakája, éjszakai borospince túra, állatsimogató, elcsendesedés a piramisban vagy esti harmónia jóga.
Jól hangzik? Akkor irány a Zala és a Nyitott Porták Éjszakája ! Szerezzen megismételhetetlen, valós élményeket, ismerje meg a vidéki porták elfeledett életét. Július 20-án pirkadattól hajnalhasadásig 12 zalai porta készül extrém programokkal Zalacsánytól Kisgörbőig.

Nyitott Porták Éjszakája ZalaA kiscsoportos, belsőséges programokon betekintést nyerhet a méhészkedésbe, bio-kertészkedésbe, gyógynövény vagy akár pálinka lepárlásba, borászkodásba, beszélgethet vagy akár italozhat is a helyi házigazdákkal. Ez nem egy tömegrendezvény, nem többezres fesztivál, itt a résztvevők aktívan bekapcsolódhatnak és alakíthatják az eseményeket, közös főzéssel, zenéléssel, saját kreatív személyiségükkel. 

Nem maradhat ki a gyerekek kedvence az állatsimogató sem a programból, de még mangalica farmra is elvetődhetnek a gasztro kalandorok, de a házi kecskesajt, a falusi füstölt sonka vagy a zalai cukorperec nosztalgikus ízeiré vágyakozók is megtalálják a számításukat itt.


Nyitott Porták és nyitott emberek várják a családokat, baráti társaságokat július 20-án és egész nyáron Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában.Információk a programról : www.nyitottportak.hu

Oldtimer Show 2020