Nyereményjáték

Nyereményjáték

Nyereményjáték 

Küldjön egy receptet vagy egy bemutatót régi autójáról, motorjáról vagy egyéb járműről és vegyen részt a sorsoláson! Augusztusban ismét két nyereményjátékot indítunk :) Recepteket, autós bemutatókat a hirkuldes@antikporta.hu e-mail címre várjuk.
1. Kedvenc receptek 
Küldjön nekünk egy kedvenc, régi receptet néhány képpel illusztrálva. (Lehet kevésbé régi is, ami egyedi :) )
A beküldők közt egy gyönyörű 24 cm-es angol zöld porcelán kancsót sorsolunk ki 2017. szeptember 20-án. A beküldés feltétele a recept pontos leírása szövegben, minimum 3 saját készítésű kép az ételről. (Régi recetkönyv/receptgyűjtemény esetén az eredeti leírás is fotózható illusztrációnak.)
2. Régi autók, motorok, járművek
Küldjön egy bemutató cikket régi, legalább 20 éves autójáról, motorjáról, de lehet akár egy régi kerékpár is néhány képpel illusztrálva. A beküldők közt egy gyönyörű 30 cm-es paradicsommadaras vázát sorsolunk ki 2017. szeptember 20-án. A beküldés feltétele legalább 500 karakter leírás szövegben (kb. 1/3 A4 oldal, de természetesen lehet akát 5 A4 oldal is a szöveg), minimum 10 saját készítésű kép az autóról. (A járműnek saját tulajdonnak vagy közeli ismerős tulajdonának kell lennie, aki beleegyezik a publikálásba/bemutatásba)

Nyeremények :


A cikkek beküldői közt 2017. szeptember 20-án sorsolunk. A cikkek beküldői hozzájárulnak , hogy a beküldött szöveget és képeket a www.antikporta.hu oldalon nyilvánosan publikáljuk és a beküldő nevét feltüntessük a cikkben. Fenntartjuk a jogot a cikkek eredetiségének elbírálására, hogy a gyanús, jogvédett helyről vagy internetről másoltnak tűnő cikkek publikálását és a sorsolásban való részvételét megtagadjuk. A sorsoláson kizárólag a hirkuldes@antikporta.hu email címre küldött tartalmak vesznek részt.

 

Retro kincsek Játék szekció