Köszönti Önt Magyarország új aukciósháza, az Amor Del Arte A

Köszönti Önt Magyarország új aukciósháza, az Amor Del Arte Aukciósház !

„AMOR DEL ARTE – A NÉV KÖTELEZ – ÉRTÉKET KÉPVISELÜNK”

Immáron második online aukcióját tartja meg az Amor del Arte Aukciósház.
Az aukciósházat működtető cég 2018. áprilisában alakult meg Ráduly Zoltán festménybecsüs vezetésével, melynek megalakulását több éves folyamatos képzés és kutatómunka előzte meg. A cég főtevékenységeként festmények, porcelánok, műtárgyak adás-vételével, bizományosi értékesítésével, festmények felvásárlásával, értékbecslésével, online aukciók szervezésével és lebonyolításával foglalkozik. Aukciós képviseleti irodájukat pedig 2019. február 18-án nyitották meg a 9400 Sopron, Ógabona tér 1. szám alatt. Az aukciósház megnyitásával lehetőséget szeretnének adni a Nyugat-Dunántúlon élőknek, hogy értéktárgyaikat a valós piaci áron tudják értékesíteni, de az ország egész területéről várják a megkereséseket.

Az online aukcióikra, illetve bizományosi értékesítésre folyamatosan keresnek műtárgyakat, festményeket, porcelánokat, kerámiákat, ezüst használati tárgyakat, papír ritkaságokat, régiségeket, ékszereket! A műtárgyak árának meghatározása minden esetben szakértő bevonásával történik. Eladás utáni jutalékkal dolgoznak, előre látható, kiszámítható költségekkel! Valós piaci értékén értékesítik a műtárgyakat, korrekt jutalék ellenében! Az Aukciósház azért dolgozik, hogy Ön megbízható szakemberek segítségével a lehető legmagasabb árhoz jusson. Hagyatékok és gyűjtemények feldolgozását is vállalják! A megkereséseket minden esetben diszkréten kezelik, és biztosítják az Ön anonimitását!
A cég weboldalán elérhető egy online aukciós felület is, ahol bárki számára lehetőség nyílik egy regisztráció után, hogy részt vegyen a cég online aukcióin. A hírlevélre való feliratkozással pedig első kézből értesülhet a legfrissebb hírekről, aukciókról és aktualitásokról!
A havonta megrendezésre kerülő aukciók színvonalas tételekkel várják a műgyűjtőket és a műkedvelőket!  Exkluzív ajándék esküvőre, születésnapra, jeles alkalmakra, vagy befektetésnek is. Regisztráljon, licitáljon, és legyen részese Ön is! A II. Online Aukció 2019.04.29. – 05.12. közel 300 tétellel indult el, festmény, grafika és műtárgy kategóriában.
Honlapjukon pedig folyamatos színvonalas kínálattal is várják Önt az „Aktuális Kínálatunk” menü alatt!
Az új online aukciósház az alábbi oldalon érhető el : www.amordelarte.hu

Guba Rózsa's art dolls - doll museum