Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel

Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel

Decembertől a magyarországi filmszínházakban is bemutatják az antik Veronai Arénában idén ősszel mozifilmre rögzített nagy szabású előadást a tenor csillag Andrea Bocelli és olimpiai- és világbajnok műkorcsolyázók közreműködésével, amely egyedülálló módon ötvözi a jégtánc, a klasszikus és popzene, a stílus és divat világát.
Az Intimissimi on Ice a világszerte ismert olasz fehérneműmárka által életre hívott, egyedülálló összművészeti show, mely keretében hagyományosan minden év őszéna Veronai Aréna festői környezetében a világ legnevesebb műkorcsolyázóinak pazar jelmezekkel színre, azaz „jégre vitt” műsorát a klasszikusés popzene sztárjainak élőzenei produkciója festi alá, páratlanul látványos vizuális effektusokkal körítve.A 2017.. októberében rögzített Intimissimi on Ice show sztárvendége a világhírű olasz tenor Andrea Bocelli, aki 80 millió eladott albummal és számos, operát és igényes könnyűzenét ötvöző duett produkciójával a „pop-opera” stílus legsikeresebb előadója a világon. A jégrevü főszereplői a világ minden tájáról érkező olimpiai bajnokok és érmesek, köztük a japán Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel, a forgások svájci királya, „A cár”-nak is nevezett Jevgenyij Pljuscsenko, valamint a kanadai Meagan Duhamel–Eric Radford és az amerikai Meryl Davis–Charlie White párosok. Jégtáncukat Andrea Bocelli csodálatos hangja mellett rendkívül látványos vizuális megoldások – lézershow, monumentális kivetítés a jégre és a Veronai Aréna épületrészeire, változatos fény- és láng effektusok  – színesítik, kosztümjeiket pedig a legnagyobb fiatal olasz divatdiktátor, Chiara Ferragni tervezte., aki közel 10 millió Instagram követőjével az egyik legbefolyásosabb ember a nemzetközi divatvilág social media színterén. A haj-stylingért Giovanni Iovinoval, a Cotril világmárka kreatív igazgatója felel, a smink a KIKO Milano, a világ vezető olasz kozmetikai márkájának kézjegyét viseli. 

Az est rendezője Damiano Michieletto színházi és operarendező, aki a történelmi Nápolyi San Carlo Operaházban, a milánói La Scalában rendezett világszínvonalú produkciók után London, Párizs, Amszterdam, Koppenhága, Salzburg és Sydney nemzetközi színpadain is bizonyított. A show kreatív irányítását ismét Marco Balich, a világszerte elismert producer felügyeli, aki a világ legnagyobb show-jai közt számon tartott olimpiai nyitóünnepségek executive producere és művészeti vezetője volt 2014 telén Szocsiban és 2016 nyarán Rio de Janeiroban.

A jégtánc- és koncertshow-ról készült mozifilmet december 5-én a Puskin Moziban, január 1-jén a Pólus Moziban vetítik, a színpadi produkciók moziközvetítéseire specializált Pannonia Entertainment forgalmazásában. Emellett 2018. januárjában számos további budapesti és vidéki filmszínház műsorára tűzi. 
 

Kiado845