Érkezik a BMW 8-as Gran Coupé és a BMW M8 Gran Coupé

Érkezik a BMW 8-as Gran Coupé és a BMW M8 Gran Coupé

A BMW Concept M8 Gran Coupé tanulmányautó egzotikus kisugárzása a BMW M divízió stílusjegyeinek eleganciával és luxussal fűszerezett műalkotása, amely vadonatúj, magával ragadó formában hozza el a jelenbe a BMW M modellek izgalmas jövőképét. A koncepció a BMW Group két legnagyobb újdonságának eljövetelét vetíti előre: a BMW 8-as Gran Coupé és a BMW M8 Gran Coupé 2019-ben ünnepli világpremierjét, a bajor prémiumgyártó abszolút zászlóshajóival gazdagítva az új BMW 8-a sorozat portfólióját.

BMW Concept M8 Gran CoupéA BMW Concept M8 Gran Coupé tanulmányautó sokkalta több, mint egy négyajtós luxus sportautó: a négykerekű luxus egészen új, eddigi legegyedibb újraértelmezése. „A BMW Concept M8 Gran Coupé tanulmányautó arra született, hogy felkavarja a megszokott elképzeléseket, megmaradjon az emlékezetben és új érzelmeket ébresszen. A modellel azon egyéniségeket kívánjuk megszólítani, akik valami forradalmian rendkívülire vágynak és ki akarnak tűnni a tömegből. A BMW M divíziónak köszönhetően a luxus ezúttal jócskán túlmutat az utazás fejedelmi komfortján” - fogalmazott Domagoj Dukec, a BMW M GmbH és a BMW i divízió vezető formatervezője.

BMW Concept M8 Gran CoupéMiként a korábban bemutatott BMW Concept 8 Series tanulmányautó, úgy már a BMW Concept M8 Gran Coupé tanulmányautó is a bajor prémiumgyártó új dizájnnyelvezetében öltött testet, amelyet a szemet gyönyörködtető felületkezelés, a lélegzetelállító vonalvezetés, valamint a formatervben rejlő dinamizmust minden korábbinál intenzívebben kihangsúlyozó ívhajlítás egysége ural. A precízen elrendezett karosszériafelületek elegáns megjelenését diszkrét, mégis határozott karaktervonalak nyomatékosítják.

BMW Concept M8 Gran CoupéA négykerekű luxus forradalmi újraértelmezése Saléve Vert fantázianevű karosszéria-fényezésbe csomagolva mutatkozik be a nagyközönség előtt, amelynek színe a ráeső fény függvényében zöld és szürkéskék árnyalatok között váltakozik. Amellett, hogy látványosan kiemeli a sportosan elegáns karosszéria vonásait, az exkluzív fényezés az oldalsó ablakkeretek, a BMW M hűtőrács-lamellák, a féknyergek, a könnyűfém keréktárcsák és a BMW M dupla kipufogóvég egységesen aranyozott árnyalatával is kiválóan harmonizál, bebiztosítva a vadonatúj stílus extravagáns kiállását.

Time & Arts Lurdy ház