ArtConscious

ArtConscious

Hamarosan elkészül a London bázisú ArtConscious platform, mely egy többfókuszú online piactérként Közép-Kelet-Európa képzőművészeinek, divat- és formatervezőinek nyújt lehetőséget a nyugati, főleg az angol műtárgypiacon való bemutatkozásra és értékesítésre.
A hazai szellemi háttérrel működő, innovatív website és a 2019-ben megjelenő mobilapplikáció arra a problémára kíván megoldást nyújtani, hogy a régió kreatív alkotói, művészeti intézményei alulreprezentáltak mind a brit, mind a globális piacon. Az ArtConscious célja, hogy minden igényt kielégítő közvetítői és értékesítői feladatokat lásson el, válogatott partnereit pedig hitelesen prezentálja a nyugati vásárlóréteg felé.
E célok elérése érdekében az ArtConscious különféle szolgáltatásokat nyújt. Egyedülálló felhasználói élményt nyújtó megoldásaival széles körben lefedi a közép-kelet-európai kreatív szcénát. Tájékoztatást ad a legújabb divattal,  designnal, képzőművészettel kapcsolatos hírekről, eseményekről és trendekről.
Partnereit a közösségi médián keresztül és egyéb megjelenések formájában is bemutatja, reklámfelületei és hírlevelei révén megosztja az egyes területek legfontosabb szereplőinek újdonságait. Intelligens kezelőfelületének
segítségével pedig felismeri a vásárlók egyedi igényeit.
Az ArtConscious jelenleg is várja a régió kiemelkedő designereinek, művészeinek jelentkezését! Festmények, szobrok, fotók, grafikák, női és férfi öltözékek, kiegészítők, cipők, ékszerek, design tárgyak készítői, galériák, üzletek és egyéb
intézmények egyaránt megjelenést kaphatnak az oldalon, november 8-áig egy egyedi early bird ajánlat keretében. A weboldal munkatársaival és partnereivel egy budapesti és egy londoni launch partyn is találkozhatnak az érdeklődők.
A projekt hivatalos partnere a HiVentures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. és QuantumLeap Innovációs és Iparfejlesztési Kft.

Babamúzeum