A Kia bemutatja az új Ceed GT-t

A Kia bemutatja az új Ceed GT-t

A Kia bemutatja az új Ceed GT-t

  • Európai formaterv, helyi fejlesztés és gyártás
  • Erős 1,6 l-es T-GDi motor, 204 LE-vel és 265 Nm nyomatékkal
  • A Ceed GT mostantól elérhető hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval is, és szériafelszerlésként jár hozzá a hatfokozatú kézi
  • Hathónapos fejlesztési program a finomhangolás és a még jobb kezelhetőség érdekében
  • A felfüggesztést és az elektronikus vezetősegédeket is kizárólag a GT modellhez hangolták
  • Egyedi külső és belső forma, gazdag felszereltséggel
  • Az Európai értékesítés 2019 első negyedévében indul, 7 év vagy 150,000 km garanciával

 

Barcelona, 2018. szeptember 13.– Az új Kia Ceed GT hatékonyabb és élvezetesebb, mint valaha. Hivatalos bemutatója 2018 októberében, a Párizsi Autószalonon lesz, a szintén vadonatúj ProCeed GT mellett.

A cee’d GT és a pro_cee’d GT 2013-ban jelent meg, a Kia első nagyteljesítményű ferdehátú modellpárosaként. Az új Ceed GT folytatja elődei hagyományait: erős 1,6 l-es, turbós benzinmotor, komfort, valamint fejlett biztonsági és a kényelmi technológiák.

Most először az új Ceed GT elérhető hétfokozatú, duplakuplungos sebességváltóval is, míg alapfelszerelésként hatfokozatú kézi kapcsolású jár hozzá.

Emilio Herrera, a Kia Motors Europe vezetője megjegyezte: “Az első GT modellek különösen fontosak voltak a Kia számára, mert ezek határozták meg elképzeléseinket a nagyteljesítményű autók jövőjéről. Bebizonyították, hogy valódi igény van olyan étvágygerjesztő Kiákra, amelyek gyorsak és még vonzóbbak, igazi „vezetőknek való” autók. A cee’d GT és a pro_cee’d GT olyan autók tervezéséhez adott lendületet, mint a Stinger és az Optima GT, továbbá megmutatták a sportos dizájn vonzerejét, amely számos népszerű GT Line modellt inspirált.”

“Az új Ceed GT egyedülálló helyet foglal el a kompakt családi modellek szegmensében. Kiváló agilitást és tapadást kínál a kanyargós, és maximális kényelmet a hosszú utakon, valamint - a turbónak köszönhetően – gyors reakciókat. Ráadásul mindezek tökéletesen megfelelnek az európai ízlésnek.”

Az új Ceed GT és ProCeed GT gyártása novemberben indul Zsolnán, a Kia szlovákiai üzemében, a korábban már bemutatott Ceed, ProCeed és Ceed Sportswagon modellekkel párhuzamosan.

A páros kizárólag az európai vevők számára lesz elérhető, az értékesítés 2019 első negyedévében kezdődik. Az új modellekhez is természetesen jár a Kia egyedülálló, 7 éves, vagy 150,000 km-es garanciája.

Country Choppers hird